Skip to content

Despre noi

BELLDAN SRL este o societate mixta romano – italiana infiintata in anul 1999 cu capital privat.

Obiectul de activitate este fabricarea incaltamintei din PVC plastifiat si cauciuc termoplast cu tehnologie si know-how italian beneficiind de 5 linii de fabricatie.

Suntem o companie dinamica in plina dezvoltare, ce a imbratisat un mod de lucru profesionist din dorinţa de autodepăşire, mergandu-se in directia relizarii de performanta alaturi de clientii sai, prin stabilirea de parteneriate si colaborari, reciproc avantajoase, pe termen lung.

In cei peste 20 ani de activitate, am crescut impreuna cu clientii nostri, interni si externi, ajungand acum sa lucram cu mari distribuitori zonali, cu firme mari din domeniul E.I.P., dar si cu marile lanturi de magazine (Carrefour, Cora, Auchan, Real, Profi, Dedeman, e.t.c.), sau cu mari retaileri de articole sportive, moda/incaltaminte, pescuit etc.

Combinatia optima “calitate-pret” a atras clienti importanti care au remarcat ceea ce ne-am propus de la inceput: in Romania se pot fabrica produse la standarde occidentale.

Misiunea noastra

Este de a furniza produse de inalta calitate, cu design modern deosebit, intotdeauna in trend!

Cizme cauciuc

1999

700 mp | 1 utilaj | 2 modele de cizme

2020

3.500 mp | 5 utilaje | peste 25 de modele de cizme.

Gama de produse este larga, de peste 25 de modele standard, pornind de la clasicele cizme PVC (de “cauciuc”) pentru lucru, gradina, etc., pana la cizmele de ploaie, colorate, de strada, intr-o paleta foarte variata de culori / design-uri! Produsele noastre se adreseaza atat copiilor, femeilor, cat si barbatilor, gama de marimi acoperind fiecare din aceste segmente.

Dotata cu cea mai noua tehnologie in fabricarea incaltamintei din PVC, BELLDAN SRL este intr-o continua cautare de noi modele pe care sa le ofere clientilor sai.  In acest sens, in ultimii ani, am dezvoltat produse noi si game noi, cum ar fi Sosetele pentru copii cu talpa antiderapanta, sau gama de incaltaminte din piele de Saboti Sanitari!

Performanta si calitatea produselor noastre ne este recunoscuta an de an.

Dorim sa multumim clientilor nostri, dar si furnizorilor, alaturi de care am evoluat spre ceea ce suntem acum
si impreuna cu acestia ne vom dezvolta si pe viitor!
2002-2018 (17 ANI CONSECUTIV)
LOCUL 1 IN TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE, CATEGORIA INDUSTRIE, SUBDOMENIUL – FABRICAREA INCALTAMINTEI