Politica de confidentialitate

Această Notificare privind confidențialitatea explică modul în care colectăm, folosim și protejăm orice informație despre dvs. De asemenea, vă spune și cum să ne contactați dacă aveți întrebări despre aceasta.
Această Politica de confidentialitate poate suferi modificari, asadar, vă rugăm să verificați regulat aceasta Politica pentru orice actualizări.
Această Politica se aplică tuturor datelor cu caracter personal pe care le colectăm în timp ce realizăm actiunile descrise mai sus sau când ne contactați prin e-mail sau telefon.

  1. Datele cu caracter personal
    Datele cu caracter personal sunt informatii care vizeaza o persoana ce poate fi identificata prin aceste date, prin coroborare sau nu cu alte informatii. Exemple uzuale de date cu caracter personal prelucrate de catre SC BELLDAN SRL in timpul operatiunilor zilnice includ nume, adrese email, numere de telefon.
  2. Datele cu caracter personal pe care ni le furnizați
    a) Daca sunteti un client / potential client al SC BELLDAN SRL:
    Pentru a ajunge mesajul dvs. la noi trebuie sa introduceti in formularul de contact anumite date personale. Acestea pot include numele, e-mail-ul și număr de telefon, care vor fi exclusiv folosite pentru a va contacta.
    Website-ul nostru nu foloseste cookie-uri de Analytics, urmarire precum Google Analytics, Facebook Pixel etc.
    Date cu caracter personal colectate automat
    Când trimiteti un mesaj prin intermediul formularului de contact de pe website, este generat automat un email catre un consultant BELLDAN SRL.
    Date cu caracter personal pe care le primim de la alte companii
    Nu este cazul.
    b) Daca sunteti un colaborator / reprezentant / angajat al unui colaborator SC BELLDAN SRL:
    Putem obtine date cu caracter personal despre dvs. atunci cand prestati un serviciu pentru noi sau cand interactionati cu noi in cursul activitatii noastre. Principalele categorii de date pe care le putem prelucra in aceste situatii includ: informatii de contact (nume, prenume, numar telefon).
  3. De ce colectăm și folosim datele dvs. cu caracter personal?
    a) Daca sunteti un client / potential client al SC BELLDAN SRL:
    Acestea sunt principalele motive pentru care colectăm datele dvs. cu caracter personal, dar există și alte motive.
    Putem folosi datele dvs. cu caracter personal în următoarele moduri:
    • Cereri de oferte: În primul rând, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a realiza și a gestiona cererea de oferta facuta de dvs.
    • Comunicarea cu dvs.: Pot exista si alte momente când vă vom contacta prin telefon, e-mail sau SMS, pentru a raspunde intrebarilor si solicitarilor adresate sau pentru a derula contractele incheiate.
    • Detectarea și prevenirea fraudei: Pentru a va oferi un serviciu sigur, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a detecta și preveni frauda și alte activități ilegale sau nedorite. În mod similar, putem utiliza datele cu caracter personal în scopuri de securitate și evaluare a riscurilor, care pot include verificarea clientilor.
    • Scopuri juridice: În cele din urmă, în anumite cazuri, este posibil să fie necesar să utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru a rezolva anumite dispute legale, pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale sau pentru orice investigații ale autoritatilor publice.
    b) Daca sunteti un colaborator / reprezentant / angajat al unui colaborator SC BELLDAN SRL:
    Vom prelucra datele cu caracter personal puse la dispozitie de dvs. pentru a ne putea derula activitatea specifica, iar acest lucru va include:
    • Realizarea activitatii noastre: realizarea de diverse sarcini si servicii in legatura cu derularea contractelor incheiate cu clientii nostri sau pentru serviciile suport auxiliare activitatii noastre specifice (e.g. derularea contractelor incheiate cu organizatia dvs. angajatoare sau pe care o reprezentati sau incheiate cu dvs direct).
    • Detectarea și prevenirea fraudei: Pentru a va oferi un serviciu sigur și demn de încredere clientilor nostri, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a detecta și preveni frauda și alte activități ilegale sau nedorite.
    • Scopuri juridice: În cele din urmă, în anumite cazuri, este posibil să fie necesar să utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru a rezolva anumite dispute legale, pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale sau pentru orice investigații ale autoritatilor publice.
  4. Care este temeiul legal al prelucrarilor de date cu caracter personal?
    Pentru a va prelucra astfel datele cu caracter personal, ne bazăm pe următoarele temeiuri legale:
    • Executarea unui contract la care sunteti parte: Trebuie să folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a îndeplini orice contract pe care l-ați încheiat cu noi. De exemplu, atunci cand faceti o comanda de produse sau cand reprezentati o entitate cu care am incheiat un contract de colaborare, trebuie să ne dezvaluiti anumite informatii legate de dvs. catre noi pentru a putea incheia contractul.
    • Interese legitime: Putem folosi informațiile dvs. pentru „interesele noastre legitime” (un termen care se aplică oricarei activitati despre care credem că este o parte esențială a desfășurării eficiente a afacerii noastre), în același timp cu respectarea drepturilor dvs. și a legii. De exemplu, pentru a va oferi cel mai potrivit conținut pe platformele noastre, pentru îmbunătățirea și promovarea produselor și serviciilor noastre.
    • Indeplinirea obligatiilor legale: Putem folosi datele dvs. cu caracter personal pentru aspectele administrative si legale ale activitatii noastre. De exemplu, in cazul in care suntem obligati sa colectam anumite informatii despre clientii nostri in scopuri fiscale sau contabile sau in cazul in care suntem obligati sa prezentam informatii instantelor sau autoritatilor de reglementare.
    • Consimțământ: Ne putem baza pe consimțământul dvs. de a utiliza datele dvs. cu caracter personal în anumite circumstanțe, de exemplu pentru a va contacta in vederea finalizarii unei comenzi. Vă puteți retrage acordul în orice moment prin transmiterea unei solicitari in acest sens catre madalina.stroe@belldan.ro menționând „Confidențialitate” la subiect.
  5. Cu ce părți terțe împărtășim datele dvs. cu caracter personal – și de ce?
    Partenerii noștri de afaceri: Datele introduse de dvs. in formularul contact nu vor fi distribuite partenerilor nostri de afaceri.
    Autorități competente: Putem sa dezvaluim datele cu caracter personal si cu autoritățile publice sau de investigație dacă suntem obligați să facem acest lucru prin lege (sau orice reglementare care are putere de lege). Aceasta include ordine judecătorești, citații și ordine
    care decurg din procese și investigații legale. De asemenea, putem divulga datele dvs. cu caracter personal dacă este strict necesar pentru prevenirea, detectarea sau urmărirea în justiție a fraudei și altor acte criminale. Și ar putea fi necesar să dezvăluim date cu caracter personal autorităților competente pentru a proteja și apăra drepturile sau proprietățile noaste sau drepturile sau proprietățile partenerilor noștri de afaceri.
    Furnizori de servicii terțe: Pentru a vi se putea onora comanda si expedia comanda, numele si numarul de telefon oferite in formularul de contact vor fi predate curierului.
  6. Transferam date in afara Spatiului Economic European?
    Nu este cazul.
  7. Ce proceduri de securitate aplicăm pentru a proteja datele cu caracter personal?
    Numai personalul autorizat poate accesa datele cu caracter personal și numai din motive specifice, autorizate.
  8. Cum tratăm datele cu caracter personal ale copiilor?
    Nu oferim servicii / produse copiilor sub vârsta de 18 ani și ne rezervăm dreptul de a șterge orice informație pe care o putem primi de la un copil sub această vârstă.
  9. Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal?
    Perioada de timp pentru care pastram informatiile dvs personale depinde de scopul pentru care au fost obtinute si de natura acestora. Vom pastra informatiile dvs personale nu mai mult decat este necesar pentru a indeplini scopurile descrise in aceasta Notificarea privind Confidentialitatea (timpul standard este de 24 luni), cu exceptia cazului in care legea permite o perioada de stocare mai mare.
    In anumite situatii este posibil sa stocam informatiile dvs personale pe perioade mai lungi de timp, astfel incat sa avem o evidenta exacta a relatiilor dvs cu noi in cazul oricaror plangeri sau provocari sau in cazul in care consideram in mod rezonabil ca exista perspectiva unui litigiu in legatura cu informatiile sau relatiile dvs. personale.
  10. Ce drepturi aveti in legatura cu datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat?
    Sub rezerva a anumitor exceptii si in unele cazuri, in functie de activitatea de prelucrare pe care o intreprindem, aveti dreptul sa solicitati stergerea / corectarea datelor dvs. personale. In cazul in care nu raspunde in termenul legal solicitarii dvs. puteti depune o plangere la o autoritate de supraveghere.
    Daca aveti nevoie de mai multe informatii in ceea ce priveste drepturile dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv drepturile dvs. privind accesul la date, corectarea datelor incorecte, va rugam sa ne contactati si sa transmiteti un e-mail madalina.stroe@belldan.ro. Va putem solicita informatii suplimentare pentru a va confirma identitatea si pentru motive de securitate, inainte de a va dezvalui informatiile personale solicitate.
    Daca in opinia dvs. ne-am incalcat obligatiile care ne revin in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, puteti transmite o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu adresa in: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, anspdcp@dataprotection.ro.
  11. Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pe platformele noastre?
    SC BELLDAN SRL (cu numele comercial SC BELLDAN SRL) controlează prelucrarea datelor cu caracter personal pe platformele sale, actionand ca operator in sensul legii privind protectia datelor cu caracter personal. SC BELLDAN SRL este o societate cu răspundere limitată privată, înființată sub incidența legilor din Romania, și are sediul pe str. Garii, nr.661, Filipestii de Padure, Prahova.
    Dacă aveți întrebări, preocupări sau comentarii referitoare la practicile noastre sau la această Notificare privind confidențialitatea, trimiteți un e-mail la madalina.stroe@belldan.ro.